آمده ام تجربیاتم را برای آبادانی شهرم به کار ببرم

آمده ام تجربیاتم را برای آبادانی شهرم به کار ببرم

این وبلاگ صرفآ نظرات نویسنده در مورد مسائل شهر تفرش می باشد.

۵ مطلب در دی ۱۳۹۴ ثبت شده است

حدودچهل روزتا به صدا در آمدن آغاز تبلیغات و ناقوس ماراتن انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان باقی است، فصل انتخابات، فصل شعارزدگی و تصویر سازی‌های بعضا محال برای پر کردن سبد رای کاندیداهاست است. تصویرها و شعارهایی که با واقعیت، بعضا فاصله ای بسیار دارند و این مهم، بخصوص در حوزه های انتخابیه کوچک، رنگ و بویی دیگر داشته تا جایی که می توان به گفته معروف، ادعا کرد که "گنجشک به جای قناری رنگ شده و به مردم قالب می گردد".

اگر چه شعارهای بی‌پایه و اساس و مبتنی بر هیجان زایی عمومی، همواره به عنوان تسکین کنندهٔ موقت به کار می‌آید و چه بهتر که در زمان تبلیغات انتخاباتی، نامزد‌ها از شعارزدگی پرهیز کنند. بخصوص ازآنرو که جامهٔ عمل نپوشیدن این شعار‌ها، تاثیری مخرب بر روی جامعه و افکار عمومی خواهد داشت.

گفتنی است هر چند کار به اینجا هم ختم نمی‌شود و گاهی شعارهای انتخاباتی از جیب دیگران حواله‌اش صادر می‌گردد از قبیل لوله کشی گاز یا آب شیرین و غیر ذلک برای فلان منطقه ظرف مدت بسیار کوتاه، هرچند که مبرهن است که دستورالعمل‌ها و تعهد و تامین اعتبار عملیات‌های عمرانی و فرهنگی و غیره توسط دولت و ابلاغ آن به وزارت‌های مختلف طبق جدول زمانبندی امری مشخص و از پیش تعیین شده است.

اینکه یک روستا به بخش و یا بخش به شهرستان و… ارتقا یابد هر چند می‌تواند جوانب مثبتی را به همراه خود بیاورد ولی اینکه به جای پرداختن به مشکلات ریشه دار همین روستا‌ها و بخش‌ها و شهرستان‌ها در شعار‌ها و برنامه‌های انتخاباتی با این پاشنه آشیل احساسی مردم بازی کرده و قول غیر قابل وصول داده شود امری بسیار ناپسند است.

کسی منکر این قضیه نیست که سرکشی به حوزه‌های انتخابیه و بررسی مشکلات آن جزو وظایف هر نماینده‌ای می‌باشد مع هذا بعضی‌ها (من و شما و به طور کلی مردم) وکالت مجلس را با شورای محلی اشتباه گرفته‌اند و باز هم می‌خواهند بگیرند.

آن‌ها انتظار دارند که نمایندهٔ آن‌ها در جهت رفاه و آسایش مردم آن حوزه کوشش نماید و امکانات رفاهی موکلین را افزایش دهد و در مجموع وکیلی را خوب و موفق می‌شناسند که در این نوع کار‌ها موفق باشد.

درحالی که این طرز طلقی جزو وظایف مربوط به نماینده مجلس نیست بلکه چنان که تمرکز نماینده تنها صرف چنین اموری شود او را از وظایف اصلی که اعمال حاکمیت از طریق قوه مقننه است باز می‌دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی، پس از انتخاب شدن توسط مردم به نمایندگی، دیگر نماینده‌‌ همان حوزه انتخابیه نیست! بلکه نماینده ملت ایران است و باید خواسته‌های ملی و مطالبات ملی را پیگیری کند.

«قانون» را به نحوی که سود آن به منطقه و حوزهٔ انتخابیش برسد را تصویب کند و بر اجرای آن‌ها با تمامی تلاش و تکلیف خود «نظارت و پیگیری» نماید.

لذا انتظاری که از نمایندگان محترم می‌رود این است که فارغ از هر جهت گیری سیاسی، نماینده همهٔ قشر‌های مردم باشد و پس از گرفتن آرای مطلوب به جرگه طیف خاموش خانه ملت نپیوندد.

نماینده‌ای نباشد که نه نطقی می‌کند نه تذکری می‌دهد و در زمان حضور در جلسات و کارگروه‌های کمیسیون‌های مربوطه مشغول فعالیت‌های خارج از چاچوب وظایف و مسئولیت است.

مردم شایسته نماینده‌ای هستند علاوه بر تمرکز کامل بر وظایف اصلی خود آنقدر با درایت و متفکرانه عمل کند که در بزنگاه‌های حساس تصمیم گیری، مجلس را تحت تاثیر عقلانیت و تدبر و دیانت خود قرار دهد.

زمان اینکه شاهد باشیم نمایندگان بخواهند با روش‌های تبلیغاتی انتخاباتی و وعدهٔ نادرست بر روی صندلی‌ها ی سبز مجلس تکیه بزنند و فقط با وعده‌های معیشتی که اکثرا دور از دسترس هستند بخواهند رای مردم را به سمت خود بیاورند به سر آمده است و نمایندگان درعمل باید بپذیرند راستگویی، رستگاری به ارمغان می‌آورد، باشد که هیچ وقت اخلاق فدای سیاست و قدرت نشود.

 

۰ نظر ۲۵ دی ۹۴ ، ۱۸:۱۹

 با ما در تلگرام همراه باشید

لطفآ اینجا را کلیک کنید

۰ نظر ۲۰ دی ۹۴ ، ۱۹:۰۲

عقلانیت آدمی را در مقوله انتخاب بکار بگیریم

ازآنجایی که رای یک انسان واجدشرایط یعنی هویت آدمی میطلبد که باعقلانیت به مقوله انتخاب بنگریم دراولین دوره انتخابات مجلس تا دوره گذشته به مدت سه ده و اندی سال میگذرد ظاهرا دریغا از تغییری در فرایند انتخاب ‌‌اگر این ایام را باضافی ۱۵سال کنیم درنتیجه نیم قرن حاصل جمع خواهدشد ‌.ملتی باتنوع اقوام ولهجه های متفاوت وجسه های کوچکتر ازما اما با اراده آهنین وخودباوری وایمان به اینکه قطره است مادر دریا درسخت ترین شرایطی که کشورش درتهاجم ناجوان مردانه آمریکا باخاک یکسان شد نه اینکه تمامی زیرساختهای اقتصادی ،نظامی ،اجتماعی،سیاسی،بلکه تمامی کاشانه زیستی انسانی ومنابع طبیعیش نابود شد و مورد تهاجم هسته ای نیز قرارگرفت با اون همه عوارض ناشی از بمب اتم که بخشی ازآن جامعه هنوز درگیر اثرات شومش هستند.

همان انسانهای که ازنظر جسه بظاهر کوچک ولی باایده ای خیلی بزرگ برخواستند ودست به دست هم باتعین هدف مشترک از منهای صد ناامیدی بااراده ای پولادین بدورازهرگونه توقع وباحذف منافع فردی یاقبیله ای ویا مال اندوزی فردی ویا ریاوتزویرویا سوءاستفاده از صداقت وسادگی طبقات رنجدیده وسخت کوش بتن جامعه بامید اعتلای پرچمشان گام تغییررانهادند ودرایام نیم قرن درحین تحریمهای متولیان ومدعیان بظاهرحقوق بشر ومدعیان دمکراسی یاصاحبان حق (وتو) نه اینکه ژاپن راساختتند بلکه باپیشرفت غیرقابل باور باتولید سخت افزارونرم افزاردنیارامتحیر رفتارجمعی وگروهی خودکردند و ژاپن رابه +۱۰۰رساندن وباوسیله های صنعتی وفناوری بصورت ثامت مرگ برمدعیان حقوق بشر گفتند .

آیا بعد از حدودا چهار دهم قرن نیاز نیست لحظه ای باخود خلوت کنیم وفقط به انسان بودنمان فکرکنیم نه درمیان این کره اکتفا به ادم بودن ، آیا موقع آن نرسیده که بدانیم  همه مثل همیم ونیازهامون مشترک.آیا درد برای همه انسانها درد نیست .

مگر زندگی برای همه دارای  یک معنا نیست ‌.مگر عزت،شرف،وکرامت نیاز همه مانیست .پس بیااید دست دردست هم باتعین هدف مشترک .که همانارسیدن به خویشتن خویش باشیم که همان انسان بتمام وکمال مورد نظرخداباشیم آن انسانی که تمام ملائک بامرخدا برآن سجده بردند فلذا شرف ،عزت و کرامت توای انسانی که درنقاط دورونزدیک ،شهرستانهاو روستاهای آشتیان و تفرش و فراهان ساکنی درگرو رای توست .

بیایید بااندیشه درجهت اعتلای آرمان وارتقای منطقه باهم بدور از هرگونه تفرقه دردمشترک رادرمان کنیم  وازیادنبریم :این دیار با این همه عظمت به دست اهلش نسپاریم نباید رقص رنگهای ظاهرازیبای فریبنده که عمرکمی دارند وهیچگاه درمیدان کارزار دوران سخت نظام حضور نداشته ونیزبه عمر پختگی نرسیده اند را بازم بد تجربه کنیم ما باید باعقلانیت گزینه ای راانتخاب کنیم که جامع و الشرایط باشد حرمت امانت داری راباتمام وجود حفظ کند .ولیاقت وکالت عزت ،شرف،وکرامت این مردم راداشته باشد وناقل صدای عزت مردم منطقه باشد .نه اینکه بخاطر مال اندوزی و..‌‌‌‌‌‌‌……..عزت ملتش را بامنافع فردی معامله کند.

وکیل یعنی نماد دین آیین وفرهنگ مردم آن دیار پس بخودآییم که این مسئولیت سنگین ومقدس را به کسی بسپاریم که ازهواوهوس این آشفته بازار بارجوع به سابقه بسلامت درکوره زمان گذشته باشد بامید روزی که منافع عموم بر منافع فرد ارجحیت پیداکنه وصدای مردم عزیزفراهان و تفرش و آشتیان بااقتدار درحد شخصیت این ملت شریف در تریبون مجلس به گوش جهانیان برسد .

 

۰ نظر ۲۰ دی ۹۴ ، ۱۷:۴۱


در هفته های آینده عرصه سیاسی کشور برای شروع یک کارزار جدی انتخاباتی آماده می شود . انتخابات مجلس دهم از آنجا که پس از رویداد حماسی خرداد 92 و قدرت یافتن دوباره ی جریانات اصلاح طلب و در شرایطی که طیف اکثریت مجلس نهم از نامزدهای رقیب دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت نموده و با اهداف و برنامه های دولت جدید همراه نیست از حساسیت و اهمیت ویژه ای برخوردار گردیده است 

از یک سو اصلاح طلبان در تلاشند تا با برنامه ریزی و هماهنگی های مورد نیاز ؛ اکثریت صندلی های مجلس را به دست آورند و بدینوسیله شرایط لازم را برای تقویت دولت و تسهیل مسیر آن برای اجرای اصلاحات مورد نظر مردم افزایش دهند و از سوی دیگر اصولگرایان نیز مصمم هستند با استفاده از ابزارهایی که در اختیار دارند حاکمیت خود بر مجلس آینده را تداوم بخشند 

بدیهی است که میدان سیاست در روند طبیعی خود ؛ عرصه رقابت میان عناصر سیاسی است که در پی آن گروهی اکثریت می یابند و گروهی دیگر در جایگاه اقلیت قرار می گیرند ؛ جابجایی جایگاه اکثریت و اقلیت در این فضای رقابتی هیچگاه به منزله حیات و مرگ سیاسی نیست و اگر جریانات سیاسی موفقیت در یک رقابت انتخاباتی را به منزله حیات ؛ و شکست در آن را مرگ سیاسی خود تلقی نمایند ممکن است ابزارهای حتی نامشروع و غیرقانونی را برای ادامه ی بقا و جلوگیری از مرگ خود مورد بهره برداری قرار دهند و لذا موجبات پیدایش یک زورآزمایی سیاسی سالم ؛ قانونی و باطراوت را در جامعه از بین ببرند و به جای " رقابت " به " جنگ " با یکدیگر بپردازند و باعث عدم برآورده شدن خواسته ها و نیز عدم تحقق حاکمیت اراده واقعی مردم گردند 

هم اکنون می توان دو گرایش برای ورود به انتخابات مجلس دهم را  در جریان اصولگرا پس از ناکامی آن ها در انتخابات ریاست جمهوری تشخیص داد ؛ یک گرایش به عناصر معتدل ‍؛ معقول و آگاه به لوازم رقابت سیاسیِ قانونمندِ جریان یاد شده تعلق دارد که با توجه به رویکرد امیدوارانه مردم به اهداف و آرمانهای دولت تدبیر و امید که توسط دکتر روحانی و حامیان دولتش نمایندگی می شود ؛ انتظار ندارند که اکثریت قاطع خود در مجلس نهم را تکرار نمایند و در اندیشه سامان دهی اقلیتی قدرتمند در مجلس دهم هستند 

اما گرایش دیگری نیز در جریان اصولگرا با دامنه دربرگیری عناصر افراطی این طیف دیده می شود که از نظر آنان نتیجه انتخابات مجلس دهم تنها به دو گزینه ی حیات و مرگ سیاسی شان محدود می شود و لذا برای ادامه بقا ؛ بهره برداری از هر اهرم و ابزاری را مجاز می دانند. تهدید های پیاپی به رد صلاحیت اصلاح طلبان ؛ حملات شدید به دولت ؛ تلاش برای افزایش توقعات مردم از دولت ؛ مطالبه ی استمرار تندروی در سیاست خارجی ؛ تشکیک در توافق هسته ای علیرغم حمایت قاطع رهبر معظم انقلاب از مذاکره کنندگان ؛ کوبیدن بر طبل انشقاق سیاسی داخلی ؛ تداوم حملات به بزرگان نظام و انقلاب و واکنش هیستریک به هر گونه انتقاد از دولت سابق ؛ نشانه های نگران کننده ای از تلاش این طیف برای فتح مجلس دهم با  استفاده از اهرم های در اختیار و پایگاه هایی است که در برخی منابع قدرت دارند . گرایشی نگران کننده که در پی تبدیل عرصه رقابت انتخاباتی به میدانی بلامنازع برای خود و تحدید فضای سیاسی کشور در آستانه برگزاری انتخابات مجلس است 

روند افزایشی رادیکالیزه شدن مواضع طیف تندرو موجب حساسیت و پیچیدگی شرایط سیاسی کشور می شود . این واقعیت ؛ وظایف حامیان دولت را دوچندان می سازد .

 
" هوشیاری و رفتار مدبرانه ی این نیروها و تلاش در آرام سازی فضا و سلب زمینه بهانه جوییها یک رسالت و مسئوولیت ملی و انقلابی است . در چنین شرایطی انتظار برخورد مسوولانه نسبت به اهداف و برنامه های دولت و رعایت حساسیت ها و توجه به ظرفیت های موجود توسط اصلاح طلبان و حامیان دولت انتظار زیادی نیست.

۰ نظر ۱۰ دی ۹۴ ، ۱۹:۵۰


دکتر عبدالحسین حیدری تفرشی در ساعات پایانی روز پنج شنبه با حضور در فرمانداری تفرش برای ثبت نام انتخابات مجلس دهم نام نویسی نمودند.ایشان آرام و بدون سروصدا و پرهیزازراه انداختن هرگونه هیاهو وکارناوال بازی و بااستعانت از خداوند متعال تجدید میثاق با شهدای گمنام و سایر  شهدابه عنوان یکی از فرهنگیان باسابقه با 33سال تجربه از وزارتخانه آموزش و پرورش فعالیت خود رابرای مجلس دهم آغاز نمودند.

این فرهنگی باسابقه مجلس را بعنوان نهاد قانون گذار و بازوی نظارتی کشور دارای جایگاهی ممتاز در پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی ایران اسلامی مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری است و جایگاه مجلس در بعد نظارتی و جلوگیری از تخطی بر قوانین و مقررات حاکم در جامعه از بخش ها و وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است که کاندیدای حضور در انتخابات لازم بوده توجه و دقت نظر مناسب را داشته باشند.

توجه به عملکرد دولت و تعیین وزرا و تحقیق و تفحص از دستگاه اجرایی و پرسش ، سوال و حتی استیضاح وزرا و شخص رییس جمهور بعنوان عالی ترین مقام های قوه مجریه از دیگر وظایف مهم قانون گذاری کشور است که آشنایی به ضوابط و مراحل آن مقوله مهم در عرصه سیاسی و انتخاباتی رقابت های آتی مجلس است.

کاندیدای انتخابات مجلس دهم ضمن توجه به رعایت مناسب اخلاق انتخاباتی مطابق با خط و مشی قانونی ،به عنوان ناظر بر عملکرد و اجرای سیاست های اجرایی و قانون گذاری کشور به اجرای اقتصاد مقاومتی و سرفصل های آنرا به صورت ویژه مورد توجه داشته باشند تا علاوه بر تحقق اهداف اقتصادی مقام معظم رهبری ،مشکلات مربوط به تولید ،اشتغال حاکم بر کشور و منطقه را به بهترین نحو ممکن رفع و به حداقل برساند.

حیدری تفرشی بیان نمود تقویت جایگاه علمی آشتیان و تفرش و فراهان با بالفعل کردن ظرفیت دانشگاه ها ،استفاده از نیروهای بومی و اعتماد به نیروهای جوان ، رفع موانع سرمایه گذاری و محوکردن هرگونه باند بازی در ساختار مدیریت ها را از الویت کاری خود برشمرد و ابراز داشت متاسفانه در سالهای گذشته نیروهای جوان در اکثر ادارات در انزوا قرار داشتند که باید نسبت به استفاده از این ظرفیت عظیم انسانی منطقه توجه بیشتری نماییم و در پایان اینکه از نتیجه این دوره انتخابات خوش بین هستم و این را یادآور شوم که برخی از امتحان پس داده ها ،صدای رسای مردم عزیز منطقه را در عدم تکرار گذشته ها شنیده اند و از این موضوع نگران هستند و اینکه راضی هستم به رضای خداوند و قطعاُ مردم با چشم باز و تفکر و مصلحت اندیشی تصمیم گیری مینمایند.

۰ نظر ۰۴ دی ۹۴ ، ۱۸:۲۲